Stijn Vissers, zaakvoerder van Schaliënhuis, over de begeleiding van de HorecaCoach

Het Schaliënhuis in Loenhout is een familierestaurant met een ambachtelijke keuken. Zaakvoerder Stijn Vissers is heel ambitieus en vorig jaar besefte hij dat hij behoefte had aan coaching om zijn zaak verder te laten groeien. Daarom tekenden hij en zijn team in op het ‘Dinnerpakket’ van de HorecaCoach.

“Ik was op zoek naar hulp om mijn horecazaak te professionaliseren. Vooral op het vlak van personeelsmanagement en omzetverhoging had ik ondersteuning nodig. Via Google kwam ik terecht op de website van de HorecaCoach. Wat ik daar las, sprak me aan en ik maakte een afspraak voor een intakegesprek. Ik had meteen een heel goed gevoel bij Rob en Sonja én bij hun aanpak.”

Een teamgebeuren

“We hebben ons hele team bij de begeleiding betrokken. In twaalf praktische en leerrijke sessies brachten we onze knelpunten in kaart en gingen we samen op zoek naar oplossingen. Het personeel was in het begin een beetje argwanend, maar je zag ze elke sessie meer openbloeien. We kregen heel veel tips om onze werking te verbeteren en ons rendement te verhogen. En die pasten we natuurlijk onmiddellijk toe. Dankzij de coaching kijken we nu kritischer naar onszelf. We hebben onze kaart aangepast en we zetten sterk in op beleving en sfeer. Want dat is wat onze klanten willen!”

Meer dan verwacht

“De samenwerking met de HorecaCoach heeft mijn verwachtingen overtroffen. Hun begeleiding heeft onze werking verbeterd. Ons team is dichter naar elkaar toe gegroeid, we communiceren beter en onze omzet is aanzienlijk gestegen. En niet onbelangrijk: we runnen onze zaak nu efficiënter en met meer gemoedsrust. Ik kan de begeleiding van de HorecaCoach zeker aan iedereen aanbevelen!”