Horeca-ondernemers met routeplan Een strategisch actieplan door de HorecaCoach

Uw gids en houvast in de horecajungle? Uw strategische actieplan. Want dat is uw compagnon de route. De HorecaCoach maakt en implementeert samen met u een doordacht en onderbouwd strategisch actieplan. Zo raakt u nooit verdwaald en houdt u op elk moment het zicht over de strategie van uw horecazaak. Het resultaat? Een horeca-ondernemer met een duidelijke visie, meer energie, minder stress én een succesvolle zaak.

Voor wie?

Voor alle horeca-ondernemers die in overleg willen groeien en met een duidelijke visie een rendabele en authentieke zaak willen uitbouwen.

Doel van het strategische actieplan?

Uw eigenheid, bedrijfsidentiteit en businessmodel in kaart brengen.

Hoe?

Via een sterkte-zwakteanalyse (ook wel: SWOT-analyse) stellen we een strategisch actieplan samen. Deze strategie geeft aan in welke aspecten u nog kunt groeien. In een latere fase en op een afgesproken tijdstip evalueert De HorecaCoach eenmalig de implementatie van uw actieplan. We sturen op dat moment bij, als dat nodig blijkt.

Uw voordeel?

  • U maximaliseert het potentieel van uw horecazaak.
  • U stelt concrete doelen op en onderneemt dito acties om ze te bereiken.
  • U verhoogt het rendement van uw horecazaak.
  • U blijft gefocust en krijgt nieuwe uitdagingen geserveerd.

Leid als horeca-ondernemer uw zaak met een duidelijke visie en een concreet strategisch actieplan. Neem contact op met De HorecaCoach voor meer informatie.