Horecazaak starten? Laat u deskundig begeleiden door de Horecacoach!

Goed begonnen, half gewonnen. Toegegeven, het klinkt als een cliché. Maar zeker als u een horecaonderneming start, is een degelijke voorbereiding cruciaal. Wist u dat de meeste horecazaken mislukken door een slechte voorbereiding en onvoldoende kennis en vaardigheden, vaker dan door brute pech? En eigenlijk is dat goed nieuws, want dat betekent dat u met een doordachte aanpak mooie slaagkansen hebt.

Juiste inschattingen als basis

Stippel een duidelijke strategie uit op basis van realistische prognoses en werk met een haalbaar stappenplan. Zo vermijdt u de klassieke denkfouten die zo vaak voorkomen bij starters: de opstartkosten en de concurrentie worden onderschat, de winst wordt overschat. Laat u begeleiden in uw strategie door een ervaren horecacoach. Zo is uw succes geen toeval, maar een keuze én een beloning voor uw harde werk.

Uw gratis kennistest

Het ideale profiel voor een horecaondernemer bestaat niet. Toch kunt u eenvoudig ontdekken wat uw sterke punten zijn, zodat u ze nog meer kunt uitspelen. En belangrijker nog: u kunt achterhalen wat uw zwakke punten zijn en ze bijsturen. Dat kan door opleiding en coaching, maar ook door u te omringen met de juiste partners.

  • Ontdek of u als horecaondernemer over de juiste mix beschikt van kennis, attitude en vaardigheden

Doe de kennistest en ontdek uw sterke punten en werkpunten als horecaondernemer!