Het gezicht achter De HorecaCoach: Sonja Guedens

Breng vakkennis en horeca-ervaring samen. Mix ze met een flinke scheut financiële expertise. Overgiet het geheel met een sausje van passie voor het horecavak. En … maak kennis met Sonja Guedens. Geserveerd met een gezonde dosis enthousiasme en realiteitszin ;-)!

Praktijk …

Sonja Guedens, zaakvoerder van Quality Consulting & Coaching, heeft een hele tijd in uw schoenen gestaan. Tien jaar lang baatte ze restaurant ’t Heerhuys uit. Sinds 2014 is ze meter van het OndernemersForum Horeca van UNIZO. Moet u haar nog vertellen met welke problemen u als horeca-ondernemer te kampen hebt? Dat mag … maar eigenlijk hoeft het niet. Want Sonja heeft niet alleen gehoord over de uitdagingen waarvoor u staat, maar heeft ze ook zelf meegemaakt.

… en theorie

En de theoretische kennis? Die heeft ze ook. Sonja heeft een diploma in boekhouding-fiscaliteit en is opgeleid als kok, restauranthouder en imagoconsulente. Ze is lerares bedrijfsbeheer, boekhouding, wetgeving en koken in het volwassenenonderwijs. En ze volgde zelf de opleiding Master in Results in het bekende traininginstituut van Carl van de Velde. Kortom: Sonja heeft een uitgebreide kennis én expertise in alle aspecten van de horecaonderneming. Die professionele bagage deelt ze binnen De HorecaCoach graag met u. Zo bouwt u uw horecazaak uit tot een succesvolle onderneming.

Empathische coach

Sonja heeft een passie voor de horeca en houdt van een persoonlijke aanpak. En dat voelt u onmiddellijk! Een vertrouwensrelatie is natuurlijk onontbeerlijk om samen een succesverhaal te schrijven. Want om het strategische actieplan van uw horecazaak op te maken en te implementeren, moet u open en eerlijk kunnen spreken over de sterktes en zwaktes van uw onderneming. Respect, eerlijkheid en discretie zijn de sleutelwoorden. Zo maakt u op persoonlijk en professioneel vlak gerichte keuzes en onderneemt u de juiste acties voor een evenwichtige, authentieke en succesvolle horecazaak.