Het gezicht achter De HorecaCoach: Zargham Ghorayshian

Breng expertise en gastvrijheidservaring samen. Mix ze met een flinke scheut financiële expertise. Schenk het geheel met een sausje van passie voor de horeca. En… maak kennis met Zargham Ghorayshian. Geserveerd met een gezonde dosis enthousiasme en realiteitszin ;-)!

Praktijk …

Zargham Ghorayshian heeft lang in jouw schoenen gestaan. Tien jaar lang runde hij restaurant ‘t Heerhuys. Moet je hem nog vertellen over de problemen waar je als horecaondernemer tegenaan loopt? Dat mag… maar eigenlijk hoeft het niet. Want Zargham heeft niet alleen gehoord over de uitdagingen waar je voor staat, maar heeft ze ook zelf ervaren.

Empathische coach

Zargham heeft een passie voor de horeca en houdt van een persoonlijke benadering. En dat voel je meteen! Een vertrouwensband is natuurlijk onontbeerlijk om samen een succesverhaal te schrijven. Want om het strategisch actieplan voor uw horecazaak op te stellen en uit te voeren, moet u open en eerlijk kunnen spreken over de sterke en zwakke punten van uw bedrijf. Respect, eerlijkheid en discretie zijn de sleutelwoorden. Zo maak je keuzes op persoonlijk en professioneel vlak en onderneem je de juiste acties voor een evenwichtige, authentieke en succesvolle horecazaak.