De bedrijfsidentiteit van de Horeca Coach

Missie

De Horeca Coach begeleidt en adviseert horecaondernemers in hun zoektocht naar persoonlijke en zakelijke groei. Ze reikt toepasbare inzichten aan en helpt bij de bepaling en realisatie van hun doelen. Zo slagen ze erin om hun horecazaak gericht te laten groeien. En vinden ze een betere balans tussen hun veeleisende job en hun privéleven. Bovendien ondernemen ze authentieker, evenwichtiger en met meer succes.

Visie

Het is de visie van De Horeca Coach dat we de professionele groei van horecazaken en de levenskwaliteit van horecaondernemers verbeteren door hun praktische inzichten en realistische businessmodellen aan te reiken. Horeca-ondernemers presteren boven de verwachtingen, wanneer ze de juiste uitdagingen krijgen. Die uitdagingen wil De Horeca Coach hun bieden. Zo staan we ondernemers bij in hun streven naar maximale kwaliteit en authenticiteit in alle aspecten van hun onderneming. De Horeca Coach werkt uitsluitend samen met partners die dezelfde waarden onderschrijven. Op die manier garanderen we de kwaliteit van onze dienstverlening en waarborgen we een gezonde groei.

Wilt u het maximum uit uw horecaonderneming halen? Neem dan contact op met De Horeca Coach voor meer informatie.

Waarde en Normen

Onderstaande waarden streven wij na in al onze gedragingen en actie’s: Ondernemen vanuit het hart, discretie, positivisme, authenticiteit, kwaliteit, eerlijkheid, dienstbaarheid, klantgerichtheid, vriendelijkheid, respect, betrokkenheid, bereikbaarheid, kennis, oplossingsgericht, openheid, betrouwbaar, verbetering, vertrouwen, klantgerichtheid.
Normen: openstaan voor verandering, congruent (doen wat je zegt, afspraken en beloftes nakomen), samenwerken, elkaar helpen en steunen, steeds naar verbetering streven, kennis delen, openstaan voor groei.